Menu

Menu

Zgodnie z tradycją miejsca w którym się znajdujemy dominują dania z dziczyzny i kuchni kresowej. Jest też wybór wykwintnych deserów, oraz dania dla wegetarian.

Autorem naszych dań jest utalentowany i uznany szef kuchni Pan Mariusz Dąbała - Członek Culinary Team of Poland, brązowy medalista Olimpiady Kulinarnej IKA 2020r w Stuttgarcie. Doświadczenie swoje zdobywał u wyróżnionych gwiazdkami Michelin szefów w Polsce jak i za granicą. Miłośnik kuchni francuskiej połączonej z polskimi produktami najwyższej jakości. Preferuje tradycyjne techniki wydobywając esencję smaku z produktów sezonowych.

Wykwintne desery tworzy towarzysząca nam od początku istnienia Restauracji Carskiej nasza cukierniczka, Pani Marta Szumarska.

 

Separator

 

menu 1

menu 1

menu 3

menu 4

menu 5

menu 6

menu 1 eng

menu 2 eng

menu 2 eng

menu 2 eng

menu 2 eng

menu 2 eng

 

Separator 02